Storbyferie

DTF Travel

Hos DTF Travel finder du weekendrejser til en lang række europæiske storbyer.

Storbyferie

En storbyferie er den ideelle mulighed for at få et afbræk i hverdagen, uden at du behøver at tage en hel uges ferie. Her kan du tage af sted fredag eftermiddag og komme hjem søndag aften. Skal du til en storby lidt længere væk, kan det dog godt betale sig at tage et par fridage, så du rigtig kan nå at opleve byen.

Du kan efterhånden tage på rejser til de fleste storbyer i Europa. Hovedstæder som London og Berlin ligger kun en kort flyvning væk, og selv byer i Sydeuropa som Rom eller Barcelona kan nås på få timer. Alternativt kan du vælge en storby i den gamle Østeuropa, hvor priserne stadig er billige i forhold til i den vestlige del af Europa. Byer som Prag og Budapest bliver mere og mere populære.

På en storbyferie er der mange muligheder, så ligegyldigt hvad du sætter mest pris på, så kan du få det opfyldt. Hvis du er til shopping, så kan du finde spændende muligheder i byer som London og Paris, mens madelskerne kan få en oplevelse i bl.a. Rom. Elsker du at feste, så sover byer som Barcelona og Berlin aldrig, og du kan være sikker på at få en god og billig øl i Prag. Eller måske du mere er til Budapests kurbade? Mulighederne er uendelige.

Endelig er der jo seværdighederne. Dem finder du alle steder, men hvis du er til en speciel type, så kan du planlægge din storbyrejse efter det. De ”gamle” byer som f.eks. Rom har en masse historiske seværdigheder helt tilbage fra Romerriget, mens byer som Amsterdam, Berlin og Paris er et eldorado for kunstelskere. Og så er der jo London, der har lidt af det hele.

Så trænger du til at få ladet batterierne lidt op, så er en storbyferie den perfekte måde at komme lidt væk hjemmefra.

Og du kan jo selv vælge, om du vil købe storbyferien fra et af de mange rejsebureauer i Danmark, der tilbyder pakkerejser – eller om du hellere vil arrangere flybilletter og hoteller selv.

Så vælg at tage til en storby i Europa – og oplev kunst, kultur, natteliv, shopping og god mad på din rejse.