Skiferie

Sunweb

Sunweb har 5 år i træk vundet World Ski Awards-prisen som verdens bedste skirejsearrangør.


DTF Travel

DTF Travel tilbyder en lang række skirejser til Norge, Sverige og Alperne.

Skiferie

Rigtig mange danskere tager på skiferie i løbet af vinteren – enten må en kort mini-skiferie til f.eks. Sverige eller på en uges skiferie i vinterferien i uge 7 og 8 eller i påsken.

En skiferie er da også en god måde at være aktiv på, komme ud i naturen og få oplevelsen af at komme lidt væk hjemmefra. Og så tiltrækkes mange jo også af de festlige muligheder for afterski efter en lang dag på løjperne.

Skirejser er da også for alle. Selv helt små børn kan tage på skiferie og stå på børnebakken, mens far og mor løber rundt på de grønne, gule, røde eller sorte løjper. Og unge mennesker kan tage af sted i samlet flok, og stå på ski om dagen og feste om natten. Skiferie er for folk i alle aldre.

Der er rigtig mange forskellige lande, som tilbyder mulighed for skiferie. De mest populære skidestinationer er stadig lande som Østrig, Frankrig, Italien, Norge og Sverige. Men også de nye østlande er kommet med på kortet over skirejser. Et land som Tjekkiet bliver mere og mere populært, da en skiferie her kan gøres noget billigere end de traditionelle lande.

Hvis du vil spare penge, så kan du også ofte finde billige skiferier som afbudsrejser hos de forskellige, danske rejseselskaber – hvis du har mulighed for at tage af sted med kort varsel og uden for den traditionelle skiuger. Med sådan et last minute tilbud på skiferie kan du få en pris, der ligger langt under det, som alle andre skal betale for at komme på ski.

Tidligere var der nærmest kun en måde at komme frem til destinationen på – med bil eller bus. Og kør selv skiferie og skiferie med bus er da også stadig den mest populære måde at komme på skirejse.

Men flere og flere vælger et fly til en lufthavn i nærheden af deres rejsemål – og så f.eks. leje en bil til den sidste del af turen. Det kan både være som en samlet pakkerejse eller hvor de selv bestiller hoteller, hytter eller lodge.

Endelig er der mulighed for at tage toget til mange skidestinationer.

Hvad der er den bedste transportform for dig, afhænger i den sidste ende af dine behov – og den pris, som du vil betale for skiferien. Skal det være den billigste pris, eller er det vigtigere for dig at komme nemt frem? 

Så hvis du ikke gider ligge på en eksotisk strand men hellere vil have lidt action til vinter, så er skiferie en god måde at kombinere sjov med natur og aktiviteter.