Billeje

Avis

Med 5.500 biludlejningskontorer i 170 lande er det altid muligt at finde en lejebil hos Avis.


QEEQ.com

QEEQ.com tilbyder biludlejning fra over 100.000 lokationer i mere end 200 lande i hele verden.


Priceline

Priceline samarbejder med næsten 300 forskellige biludlejningsfirmaer.


Expedia

Hos Expedia finder du gode tilbud på lejebiler fra en lang række forskellige biludlejere.


Discover Cars

4,5 stjerner på Trustpilot, gratis annullering og ingen skjulte gebyrer gør Discover Cars til et godt valg.


Economy Bookings

Hos Economy Bookings får du de bedste tilbud på lejebiler fra mere end 800 udlejere.


Momondo

Momondo er ikke bare billige flybilletter. Her finder du også de bedste priser på biludlejning.


Kayak

Kayak søger efter udlejningsbiler på hundredvis af biludlejningssider.

Billeje

En bil giver en fleksibilitet, som du ikke kan få med f.eks. bus eller tog. Det er da også uden tvivl derfor, at rigtig mange mennesker vælger kør selv ferie i egen bil. Det kan også være fint nok, men hvis du ikke gider bruge mange timer på motorvejen ned gennem Tyskland, så kan du også leje en bil i stedet for.

Her kan du jo så tage en flyvemaskine til din destination og køre videre derfra i en lejebil. På den måde kombinerer du fly, der er en hurtig transportform med en bil, der giver mulighed for at se mere end bare lige det sted, som du lander.

Der er jo også tilfælde, hvor det ikke er muligt at have egen bil med. Et land som USA kan kun nås med fly, men da det samtidig er et land, hvor du nærmest ikke kan klare dig uden en bil, så er det oplagt at have en lejebil holdende klar, når du lander. Og samtidig er priserne for biludlejning i USA også langt billigere end i Danmark.

Billeje behøver heller ikke begrænse sig til kør selv ferie. Det er også oplagt at leje en bil i et par dage i forbindelse med din charterferie. Så er du ikke bundet til hotellet og rejsebureauets planlagte ture. I stedet kan du tage ud på egen hånd og opleve langt mere af det sted, hvor du er.

Skal du på vinterferie, er den typiske model også bus eller egen bil. Men igen betyder det ofte, at du skal en lang tur ned gennem Tyskland, før du er ved skidestinationen. Her kan det være en fordel at flyve i stedet, men så er problemet, at lufthavnen sjældent ligger lige ved skisportsstedet. Løsningen er en flybillet til den nærmeste lufthavn og en lejebil derfra til pisterne.

Så næsten ligegyldigt hvilken form for ferie, som du er på, så kan det godt betale sig at leje en bil i minimum et par dage. For biludlejning giver dig en stor fleksibilitet og mulighed for en masse spændende oplevelser.

Når du skal leje en bil, så bør du som udgangspunkt gå efter et af de større udlejningsbureaer – også selvom det måske ikke er den billigste udbyder.

For hvad du sparer på prisen, kan du ofte komme til at betale på dine lejebetingelser og dit ansvar. For med de mindre, lokale selskaber kan du ikke være sikker på, at alt foregår lige efter bogen – eller om deres biler er fyldt med buler, som de pludselig mener, at du har ansvaret for.

Og skulle du rent faktisk komme ud for at lave en skade, er du bedre sikret, hvis du lejer igennem et autoriseret selskab.  Her har de nemlig standardiserede betingelser for deres biludlejning – og hvordan du er stillet i forhold til skader.

Så lej gerne en bil på de næste ferie (og gerne en billig en), hvis de giver mening for dig. Men gør det hos et af de kendte brands, så du ikke kommer hjem med en dårlig oplevelse.