Billeje

En bil giver en fleksibilitet, som du ikke kan få med f.eks. bus eller tog. Det er da også uden tvivl derfor, at rigtig mange mennesker vælger kør selv ferie i egen bil. Det kan også være fint nok, men hvis du ikke gider bruge mange timer på motorvejen ned gennem Tyskland, så kan du også leje en bil i stedet for.

Her kan du jo så tage en flyvemaskine til din destination og køre videre derfra i en lejebil. På den måde kombinere du fly, der er en hurtig transportform med en bil, der giver mulighed for at se mere end bare lige det sted, som du lander.

Der er jo også tilfælde, hvor det ikke er muligt at have egen bil med. Et land som USA kan kun nås med fly, men da det samtidig er et land, hvor du nærmest ikke kan klare dig uden en bil, så er det oplagt at have en lejebil holdende klar, når du lander. Og samtidig er priserne for at leje bil i USA også langt billigere end i Danmark.

Billeje behøver heller ikke begrænse sig til kør selv ferie. Det er også oplagt at leje en bil i et par dage i forbindelse med din charterferie. Så er du ikke bundet til hotellet og rejsebureauets planlagte ture. I stedet kan du tage ud på egen hånd og opleve langt mere af det sted, hvor du er.

Skal du på vinterferie, er den typiske model også bus eller egen bil. Men igen betyder det ofte, at du skal en lang tur ned gennem Tyskland, før du er ved skidestinationen. Her kan det være en fordel at flyve i stedet, men så er problemet, at lufthavnen sjældent ligger lige ved skisportsstedet. Løsningen er en flybillet til den nærmeste lufthavn og en lejebil derfra til pisterne.

Så næsten ligegyldigt hvilken form for ferie, som du er på, så kan det godt betale sig at leje en bil i minimum et par dage. Det giver dig en stor fleksibilitet og mulighed for en masse spændende oplevelser.