Flybilletter

Priceline

Priceline har siden 1997 skaffet gode rabatter fra alle de store flyselskaber.


Momondo

Momondo finder de billigste flypriser – helt gratis og uden gebyrer.


Expedia

Expedia tilbyder gode priser på flybilletter til hele verden.


Iberia

Iberia er Spaniens største flyselskab og anvender Madrid og Barcelona som sine hovedlufthavne.

Trip.com

Trip.com har gode tilbud på over to millioner ruter til mere end 5.000 byer i hele verden.


Kayak

Kayak foretager over 2 milliarder flysøgninger årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber.


Avianca

Avianca er det nationale flyselskab i Colombia med ruter i en stor del Sydamerika samt Nordamerika og Europa.


Air Serbia

Air Serbia flyver til mere end 60 destinationer i Europa, Nordamerika og Mellemøsten.

Flybilletter

Er du typen, som gerne vil klare din rejseplanlægning helt selv, så er en flyrejse en oplagt transportform. Og i dag er det heldigvis nemt at finde flybilletter til stort set alle rejsemål i hele verden. Den store konkurrence imellem flyselskaberne gør også, at du kan finde billige flybilletter til en lang række destinationer.

Fordelen ved at købe din flybillet selv er også, at du bliver mere fleksibel end hvis du f.eks. tager på en charterrejse, hvor du kun er afrejse på bestemte dage og ferie med en bestemt rejselængde. Sørger du for flybilletterne selv, kan du også tage af sted i f.eks. 10 dage i stedet for en eller to uger.

Din jagt på billige flybilletter starter med at besøge et af de mange rejseselskaber, der sælger flyrejser. De har som regel en søgemaskine, der finder alle relevante flyrejser mellem to destinationer. Ofte kan du også vælge fleksible datoer, men ellers kan det også godt betale sig at eksperimentere lidt selv for at finde de bedste tilbud.

For rent faktisk kan der være stor forskel på de enkelte priser fordelt ud på ugen. Det skyldes, at der er nogle destinationer, der er typiske business-destinationer, mens andre er feriedestinationer. F.eks. er der forskel på de populære rejsedage til hhv. Bruxelles og Mallorca. Så jo mere fleksibel du er, jo billigere flybilletter vil du også være i stand til at finde.

Du bør også overveje, om det er vigtigt for dig at kunne flyve direkte, eller om du godt kan leve med et eller flere stop undervejs. Er det sidste tilfældet, vil der være langt flere flyselskaber at vælge imellem, og derved kan du også finde de billigste flybilletter.