Flybilletter

Er du typen, som gerne vil klare din rejseplanlægning helt selv, så er en oplagt transportform fly. Og i dag er det heldigvis nemt at finde flybilletter til stort set alle destinationer i hele verden. Den store konkurrence imellem flyselskaberne gør også, at du kan finde billige flybilletter til en lang række destinationer.

Fordelen ved selv at købe dine flybilletter er også, at du bliver mere fleksibel end hvis du f.eks. tager på en charterrejse, hvor du kun er afrejse på bestemte dage og ferie med en bestemt rejselængde. Sørger du for flybilletterne selv, kan du også tage af sted i f.eks. 10 dage i stedet for en eller to uger.

Din jagt på billige flybilletter starter med at besøge et af de mange rejseselskaber, der sælger flybilletter. De har som regel en søgemaskine, der finder alle relevante flyrejser mellem to destinationer. Ofte kan du også vælge fleksible datoer, men ellers kan det også godt betale sig at eksperimentere lidt selv.

For rent faktisk kan der være stor forskel på priserne på de enkelte dage. Det skyldes, at der er nogle destinationer, der er typiske business-destinationer, mens andre er feriedestinationer. F.eks. er der forskel på de populære rejsedage til hhv. Bruxelles og Mallorca. Så jo mere fleksibel du er, jo billigere flybilletter vil du også være i stand til at finde.

Du bør også overveje, om det er vigtigt for dig at kunne flyve direkte, eller om du godt kan leve med et eller flere stop undervejs. Er det sidste tilfældet, vil der være langt flere flyselskaber at vælge imellem, og derved kan du også finde billigere flybilletter.