Krydstogt

Krydstogt er populært som aldrig før. Det er da også på mange måder den ideelle rejseform. Hver morgen vågner du op et nyt sted. Og alligevel skal du kun pakke ud én gang, for dit hotelværelse flytter med dig. Samtidig er et krydstogt garant for mange gode oplevelser.

Du kan vælge at tage på en af de planlagte ture, tage ud på egen hånd – eller bare blive på skibet og slappe af ved poolen. Og når dagen er omme, kan du nyde et godt måltid mad i en af de mange restauranter.

Mange opfatter stadig krydstogt som noget, der kun er velegnet for ældre (og rige) mennesker. Man faktisk er krydstogter for alle aldre. Mange rederier specialiserer sig indenfor særlige områder, så f.eks. en familie med børn kan få den perfekte rejse – til glæde for både børn og voksne.

De mest populære områder at tage på krydstogt i er stadig Middelhavet og Caribien. Men faktisk udgår der flere og flere krydstogter fra København. Endelig er der mulighed for mere eksotiske krydstogter i hele verden – fra Nilen til Antarktis. Mulighederne er nærmest uendelige.

Så vil du have en ferieform med en kombination af afslapning, god mad og masser af oplevelser, så er et krydstogt måske lige noget for dig.