Krydstogt

Sunweb

Sunweb tilbyder eksklusive rabatter og gode last-minute tilbud fra alle de største krydstogtrederier.


Priceline

Priceline tilbyder gode tilbud på krydstogt fra alle de største rederier.

Cruise Direct

Cruise Direct samarbejder med alle de store krydstogtrederier og har vundet adskillige priser.

Krydstogt

Krydstogt (eller cruise som det også bliver kaldt på engelsk-dansk) er populært som aldrig før. Det er da også på mange måder den ideelle rejseform.

Hver morgen vågner du op et nyt sted. Og alligevel skal du kun pakke ud én gang – for dit hotelværelse flytter med dig.

Samtidig er et krydstogt garant for mange gode oplevelser. Du kan vælge at tage på en af de planlagte ture, tage ud på egen hånd – eller bare blive på skibet og slappe af ved poolen.

Og når dagen er omme, kan du nyde et godt måltid mad i en af de mange restauranter helt gratis – fordi krydstogt-priserne normalt er all inclusive.

Mange opfatter stadig krydstogt som noget, der kun er velegnet for ældre (og rige) mennesker. Men faktisk er krydstogter for alle aldre. Mange rederier specialiserer sig indenfor særlige områder, så f.eks. en familie med børn kan få den perfekte rejse – til glæde for både børn og voksne.

De mest populære områder at tage på krydstogt i er stadig Middelhavet og Caribien. Men faktisk udgår der flere og flere krydstogter fra København.

Endelig er der mulighed for mere eksotiske krydstogter til destinationer i hele verden – som f.eks. flodkrydstogt på Nilen eller en et cruise til Antarktis. Mulighederne er nærmest uendelige.

Så vil du have en ferieform med en kombination af afslapning, god mad og masser af oplevelser, så er et krydstogt måske lige noget for dig.

Og det behøver faktisk slet ikke være så dyrt at tage på cruises. For tit kan du finde billige afbudsrejser, hvor krydstogt-rederierne sælger restpladser til deres halvfyldte skibe på tilbud.

Hvis det lyder som noget for dig, så find et rejseselskab i Danmark, der tilbyder denne særlige rejseform.