Charterrejse

Sunweb

Sunweb har mere end 25 års erfaring med at sikre sine gæster de bedste solrejser sydpå.


Suncharter

Suncharter er et 100 % danskejet charterselskab med rejseledere ved telefonen 24 timer i døgnet.


Solfaktor

Fly- og hotel-priser opdateres automatisk døgnet rundt, så Solfaktor altid har de bedste priser.


Kayak

Hos Kayak kan du søge på hundredvis af pakkerejsesites på samme tid.


Priceline

Priceline giver mulighed for at spare flere tusind kroner, når man booker fly og overnatning sammen.

Primo Tours

Primo Tours fokuserer på velkendte charterrejser med direkte flyvninger og danske rejseledere.


Aarhus Charter

Aarhus Charter er syv gange blevet kåret som Bedste Charterarrangør ved Danish Travel Awards.


DTF Travel

DTF Travel har mere end 20 års erfaring med at arrangere charterrejser og pakkerejser.


Expedia

Find de bedste tilbud på pakkerejser med fly og hotel hos Expedia.Charterrejse

Charterferie (og andre former for pakkerejser) er stadig den foretrukne ferieform hos de fleste danskere.

Og det er da heller ikke uden grund, for en charterrejse/pakkerejse er den ideelle ferieform, hvis du ikke gider bruge kræfter på at bekymre dig om noget som helst på din ferie. Her er det hele klaret på forhånd, når du først har bestilt rejsen.

Du skal bare møde op i lufthavnen for at tage et fly, og så bliver der taget hånd om der resten af ferien. Skal det være ekstra nemt, så kan du vælge at bestille charterferie på et af de mange all inclusive hoteller, hvor du slet ikke skal have punge op af lommen.

Du kan efterhånden finde charterrejser til hele verden. De traditionelle steder som Spanien, Grækenland og Tyrkiet er stadig mest eftertragtede om sommeren, mens Thailand og Egypten er populære rejsemål om vinteren.

Men også mere eksotiske steder vinder frem, efterhånden som de rejsende ønsker at opleve nye steder. Så hvad enten du er til stamstedet på Gran Canaria eller mere eksotiske oplevelser i f.eks. Asien, Caribien eller Sydamerika, så er charterrejsen en god måde at opleve verden på.

Charterferie er for alle. Familier med børn kan vælge et hotel med alle faciliteter som børnepool og aktivitetsklubber. Større familier kan endda få hele lejligheder eller små villaer med op til 4-5 værelser. Unge kan til gengæld vælge de mindre hoteller midt i festbyen, hvor der er gang i den 24 timer i døgnet. Endelig kommer der flere og flere hoteller for par, der er forbeholdt for voksne.

Skal det være billigt, kan du finde et trestjernet turisthotel, som tilbyder det mest basale, mens dem med hang til luksus kan indlogere sig på femstjernede hoteller, der intet overlader til tilfældighederne. Der findes charterrejser i alle prisklasser.

Og du kan ofte finde billige charterferier/pakkerejser (og derved spare penge på din rejse), hvis du bare er lidt fleksibel. For rigtig mange danske rejsebureauer tilbyder charterferie til en meget billig pris, hvis du er klar til at springe på en af deres last minute afbudsrejser.

Så tag på charter, hvis du rejse på en nem måde, hvor afslapning ved poolen eller på stranden er i højsædet – men hvor du stadig har mulighed for at opleve den lokale kultur, når du rejser.