Charterrejse

Charterferie er stadig den foretrukne ferieform hos de fleste danskere. Og det er da heller ikke uden grund, for en charterrejse er den ideelle ferieform, hvis du ikke gider bruge kræfter på at bekymre dig om noget som helst på din ferie. Her er det hele klaret på forhånd, når du først har bestilt rejsen.

Du skal bare møde op i lufthavnen, og så bliver der taget hånd om der resten af ferien. Skal det være ekstra nemt, så kan du vælge at bestille all inclusive, hvor du slet ikke skal have punge op af lommen.

Du kan efterhånden finde charterrejser til hele verden. De traditionelle steder som Spanien, Grækenland og Tyrkiet er stadig mest eftertragtede om sommeren, mens Thailand og Egypten er populære rejsemål om vinteren. Men også mere eksotiske steder vinder frem, efterhånden som de rejsende ønsker at opleve nye steder. Så hvad enten du er til stamstedet på Gran Canaria eller mere eksotiske oplevelser i f.eks. Asien, Caribien eller Sydamerika, så er charterrejsen en god måde at opleve verden på.

Charterferie er for alle. Familier med børn kan vælge et hotel med alle faciliteter som børnepool og aktivitetsklubber. Større familier kan endda få hele lejligheder eller små villaer med op til 4-5 værelser. Unge kan til gengæld vælge de mindre hoteller midt i festbyen, hvor der er gang i den 24 timer i døgnet. Endelig kommer der flere og flere hoteller for par, der er forbeholdt for voksne.

Skal det være billigt, kan du finde et trestjernet turisthotel, som tilbyder det mest basale, mens dem med hang til luksus kan indlogere sig på femstjernede hoteller, der intet overlader til tilfældighederne. Der findes charterrejser i alle prisklasser.

Så tag på en charterferie, hvis du rejse på en nem måde, hvor afslapning ved poolen eller på stranden er i højsædet – men samtidig med mulighed for at opleve den lokale kultur.