Kør selv ferie

Hvert år køber 275.000 kunder deres kør selv ferie hos Risskov Bilferie.

DTF Travel

Tag på road trip i Europa med en af de mange, spændende bilferier fra DTF Travel.

Kør selv ferie

Kør selv ferie er den perfekte ferieform, hvis du elsker friheden ved at kunne gøre, lige hvad du vil.

Her har du mulighed for at stoppe op, når du vil – og køre lige præcis den vej, som virker mest spændende. Det er helt op til dig, og på de fleste kør selv ferier er der meget få begrænsninger.

Der er flere forskellige former for bilferie. Den ene mulighed er at booke overnatning et enkelt sted, og så bare bruge bilen som et transportmiddel. En anden mulighed er, at vælge flere forskellige hoteller eller campingpladser undervejs, og så udnytte bilen som en mulighed for at få en masse oplevelser på vejen fra sted til sted.

Fælles for begge muligheder er, at du selv sætter tempoet. Du kan køre den direkte vej, eller du kan tage en omvej og få en masse oplevelser på turen. Har du børn, giver det også muligheder for flere stop undervejs end hvis du er på en fælles tur med en masse andre.

Et af de mest populære steder at tage på bilferie, er i USA. Her booker du dine overnatninger på forhånd, og så får du udleveret lejebilen i lufthavnen. I nogle tilfælde kan du endda vælge en flyrejse hjem fra en anden lufthavn end den, som du landede i. Og naturligvis er turen planlagt, som du får set en masse af områdets highlights.

Men USA er naturligvis kun én mulighed. I princippet kan du tage på kør selv ferie i hele verden – og både i hele sommerferien eller bare som en miniferie.

Går bilferie til Europa, kan du køre din egen bil. Og i resten af verden kan du leje en bil igennem et danske rejseselskab eller direkte hos udlejningsbureaet.

Så er du til den frihed, som bilen giver, så er en kør selv ferie den helt rette ferieform for dig.